Miia

Miia Lindell

Olen 34-vuotias valtiotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti Vantaan Nikinmäestä. Päivätyökseni työskentelen voittoa tavoittelemattomassa erityistehtäväyhtiössä vanhempana politiikan asiantuntijana. Olen käynyt kaikki kouluni englanniksi ja siitäkin syystä monikulttuurisuus sekä kansainvälisyys ovat lähellä sydäntäni.

Olen lähtöisin Tampereelta, mutta muutin Vantaalle jo nuorena. Olen asunut Mikkolassa, Hakunilassa, Rekolassa, Kolohongassa ja nyt Nikinmäessä. Vietin myös kolme vuotta Englannissa kandin tutkintoani suorittaessa. Minulle on tärkeää, että Vantaalla kehitetään kaikkia kaupunginosia ja mietitään erityisesti niiden osien rakennuskantaa, virkistysalueita ja palveluita kokonaisuutena.

Olen jo nuoresta pitäen tottunut puuhastelemaan kaikenlaista ja politiikkaan mukaan tultuani vuoden 2017 kuntavaalien yhteydessä innostuin täysin! Vaalien jälkeen olen toiminut Vantaan kaupungin monikulttuurisuusasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtajana ja kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsenenä.

Samaan aikaan myös toimintani puolueen riveissä on vahvistunut – ensin oman paikallisyhdistykseni puheenjohtajana kahden kauden verran ja sen jälkeen Kokoomuksen digi- ja tulevaisuusverkoston puheenjohtajana. Olen jäsenenä myös parlamentaarisessa tietopolitiikan yhteistyöryhmässä, jossa tarkoituksena on luoda valmisteltuja näkemyksiä ajankohtaisiin tietopolitiikan kysymyksiin sekä samalla lisätä tietopolitiikan näkyvyyttä, ymmärrystä, osaamista ja painoarvoa puolueissa, sekä yhteisesti suomalaisessa poliittisen keskustelun kentässä.

Toki työni kautta politiikka on arjessa päivittäin suuressa osassa ja välillä onkin vaikea sanoo missä työni loppuu ja harrastukseni alkaa. Nautin kuitenkin suunnattomasti siitä, että voin tehdä muiden kuntalaisten eteen jotakin hyödyllistä. Olen oppinut yllä mainittujen roolieni kautta todella paljon ja toivonkin voimani syventää osaamistani entisestään vuoden 2021 vaalien jälkeen.

Politiikan ja kotielämän lisäksi harrastan crossfittiä sekä juoksen aktiivisesti. Terveellinen elämä, ulkoilu ja itsestään huolehtiminen ovat koronan mukanaan tuoman poikkeusajan myötä tulleet suureksi osaksi elämääni. Toivon jatkossa myös tämän heijastuvan poliittisessa toiminnassani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: